Software Engineers

ITM Kampen (SCM/TDC)
April 19, 2018

De functie

Als software engineer houd jij je dagelijks bezig met het ontwikkelen van hoogstaande machinebesturingen voor de klant. Dit doe je in multidisciplinaire teams en samen met je collega’s zoek je continu naar nieuwe mogelijkheden.

Je werkzaamheden bestaan uit het opstellen van de functionele omschrijving van industriële besturingssystemen (FDS) naar aanleiding van de specificaties van de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerp (SDS) van waaruit je software ontwikkeld voor de diverse applicaties en test protocollen opstelt voor de machines en productielijnen(FAT/SAT). Ook word je betrokken bij het in bedrijfstellen van de machines op locaties in binnen- en buitenland.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar drie Software Engineers om ons team te versterken. Voor zowel ervaren als startende software engineers is dit een interessante functie! Werkervaring is niet noodzakelijk, maar wel voldoe jij aan de volgende eisen:

  • je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding richting
  • Elektrotechniek of Mechatronica;
  • je hebt ervaring/kennis van Siemens S7 en/of Beckhoff;
  • je hebt bij voorkeur ervaring met C#, .Net en/of Visual Basic;
  • je hebt ervaring met het programmeren door middel van structured tekst;
  • je beheerst Engels in woord en schrift;
  • je bent ondernemend, pro-actief en een zelfstandige werker;
  • je neemt verantwoordelijkheid in en voor je werk;
  • je bent bereid om te reizen voor je werk, zowel nationaal als internationaal.

Ons aanbod

Bij TDC krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale ITMGroup. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die minimaal 32 uur per week willen werken.

Geïnteresseerd?

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met Freddy Wennemars, via 06 12787427.

ITM Kampen (SCM/TDC)
Marketing intern

At ITM I am included in decisions and projects all the time. I write texts and provide input for the (new) website, I help organizing projects and events and I am partly responsible for internal communication. The best thing about being an intern at the marketing department, is that I am in contact with other departments to gather information. Because of this I am up to date about the latest goings-on at our company.