Hardware Engineers

ITM Kampen (SCM/TDC)
April 11, 2018

Als Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het technische ontwerp van elektrotechnische installaties. Je analyseert de klantvraag en bepaalt welke materialen en componenten toegepast gaan worden om de oplossing te realiseren. Je maakt de elektrotechnische tekeningen en bijbehorende documenten volgens de bijpassende richtlijnen. In deze veelzijdige functie heb je nauw contact met collega’s, klanten en leveranciers.

Al in de ontwerpfase ben je actief betrokken bij de projecten. Ook bepaal en bestel je de elektrotechnische componenten die gebruikt zullen gaan worden, waarbij je als Hardware Engineer rekening houdt met de kosten van de materialen. Je bent in staat om de afgeronde engineeringsprojecten over te dragen naar de werkplaats en deze te begeleiden tot aan oplevering.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar Hardware Engineers om ons team te versterken. Voor zowel ervaren als startende hardware engineers is dit een interessante functie! Herken jij jezelf in de volgende punten:
- je hebt minimaal drie jaar ervaring als Hardware Engineer;
- je beschikt over een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Besturingstechniek;
- je hebt ervaring/kennis van Eplan p8;
- je hebt bij voorkeur kennis van veiligheid en certificering;
- je hebt een proactieve en zelfstandige houding;
- je bent een teamspeler met een flexibele instelling.
- je bent klantgericht, resultaatgericht en ondernemend;
- je beheerst Engels in woord en schrift.


Ons aanbod

Bij TDC krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale ITMGroup. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid.


Geïnteresseerd?

Solliciteer dan via onderstaande button. Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met Freddy Wennemars,
via 06 12787427.

ITM Kampen (SCM/TDC)
Marketing intern

At ITM I am included in decisions and projects all the time. I write texts and provide input for the (new) website, I help organizing projects and events and I am partly responsible for internal communication. The best thing about being an intern at the marketing department, is that I am in contact with other departments to gather information. Because of this I am up to date about the latest goings-on at our company.